DUŠA ME JE BOLELA! Kristijan OPISAO TRENUTAK kada je video Miljanu kako SAMA SEDI I SMEJE SE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 16:47

"DUŠA ME JE BOLELA!" Kristijan OPISAO TRENUTAK kada je video Miljanu kako SAMA SEDI I SMEJE SE...

"Miksi, navikli smo da daješ sve do sebe!"

U toku je raspodela budžeta, ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Nakon što je pohvalio Milana Jankovića Čorbu i Stefana Karića, sledeća je bila Miljana Kulić.

- Đedović i Mića srednji, dao bih više ali ne mogu ali ste mi jako dragi! Moram da dam srednji i ako me nervira i naveo sam je kao najgoru, ona je kao gutna muva a to je Miljana Kulić i Niš je pretrpeo velike traume zbog nje. Ako kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si poremećena, ona to shvati i ona kao nikoga ne j*be,ali sve nas i žao mi je njenih roditelja! - počeo je Kristijan, pa nastavio:

- Miksi, navikli smo da daješ sve do sebe i još neke koji su kao šašavi, i oni šta spontano mogu da kažu u rijalitiju to niko ne može i bitno je da postoje takvi kreteni u rijalitiju, ali sam i ja kreten. Gledao sam pre neki dan kako sama sediš i niko te nije primetio, jesi bila kriva ali si bila kao pusto ostrvo i sama si se nasmejela, duša me je bolela. Za tebe je svaka koju ne voliš k*rva i svaki kojeg ne voliš je p*der! - rekao je Kristijan.

- Da se ne javljam posle za reč, ja nikoga ne mrzim jer je to prevelika emocija i ravnodušna sam prema svima, pa i prema onima koji su me vređali najstrašnije i nijedna uvreda me ne dotiče kao ni tvoje izlaganje, ali svako ima svoje mišljenje - uzvratila je Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.