DUŠA JE BOLI! Dragana lila gorke suze za Šebezom, Rialda pokušala da je uteši: Ti treba da kažeš... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 16:46

DUŠA JE BOLI! Dragana lila gorke suze za Šebezom, Rialda pokušala da je uteši: "Ti treba da kažeš..." (VIDEO)

Teško joj je...

Nakon što je Stefan Šebez uplovio u romansu sa Ivanom Marinković, Dragana Mitrović bila je tužna i to nije krila, pa je Rialda Karahasanović pokušala da je uteši i ukaže joj kako treba da priča o raskidu.

- Ja sam mislila da će on meni prići, da mi se izvini - rekla je Dragana.

- Ti treba da kažeš da si to i videla ranije, malo mi je čudno, jer je došla kod tebe u ponedeljak - dodala je Rialda.

- Ja sam to već sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << negde videla, u svakom slučaju ja im želim sreću, možda nisam očekivala odmah, jer u ponedeljak kada se desilo sa Majom i Janjušem, ona je prišla meni i rekla mi sve to. Neočekivano mi je da posle svega toga, posle jednog dana se ljube, ali svako ovde govori o sebi. Što se tiče njega, posle tih nekih reči koje smo uputili jedno drugom... Ja sam se izvinila njegovoj porodici, a nagovorila sam ga da se zakune u osobu koju voli najviše na svetu. A rekao je ogromne laži, jeste da je rekao u pijanom stanju, ali smatram da zaslužujem izvinjenje - rekla je Dragana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.