DUPLA DISKVALIFIKACIJA - NECENZURISANI SNIMAK TUČE! Brutalni UDARAC - izbio mu VAZDUH?! Detalj svima PROMAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 14:56

DUPLA DISKVALIFIKACIJA - NECENZURISANI SNIMAK TUČE! Brutalni UDARAC - izbio mu VAZDUH?! Detalj svima PROMAKAO

Ženski, pa muški okršaj

Tokom protekle večeri u "Zadruzi" se dogodio ozbiljan incident. Naime, Veliki šef je za zadrugare poslao punu kutiju cigareta, što je izazvalo opšti haos u kući.

Zadrugari su skočili kao opareni da zgrabe što više cigareta za sebe, a u jednom momentu su stvari izmakle kontroli, pa su počeli masovno da se tuku.

Prvo je Irma Serjanić zaskočila Aleksandru Kostadinović, a potom je i maloletna učesnica Milica Veselinović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skočila na Belog i izlupala ga po glavi, jer ju je kako je rekla, gurnuo svom jačinom pa je pala na pod i udarila glavu.

U njenu odbranu je odmah skočio i njen dečko Mensur Ajdarpašić, koji nikako nije mogao da se iskontroliše pa je Belog uhvatio za vrat i počeo da ga udara svom snagom (pogledajte OVDE).

Obezbeđenje je hitno reagovalo i skočili su na Mensura, koji je krvnički udarao Belog u glavu, a zatim je on njemu uzvratio jakim udarcem u stomak.

Ipak, ništa manje agresivan nije ni udarac koji je Aleksandra dobila od Irme. Fizičkog nasilja bilo je previše sinoć u rijalitiju, a da li će zbog ove masovne tuče biti diskvalifikacija ili drugih kazna, ostaje da vidimo.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.