DUGUJE PINKU MILION! Oštro kažnjena zbog kršenja ugovora i vređanja produkcije - Veliki šef doneo odluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 18:34

DUGUJE PINKU MILION! Oštro kažnjena zbog kršenja ugovora i vređanja produkcije - Veliki šef doneo odluku!

Žestoko udarena po džepu zbog nepoštovanja pravila!

Marko Janjušević Janjuš je ustao je tokom porodičnog sastanka da prokomentariše Filipa Cara i njegovo komentar da je bio initiman sa Sanjom Grujić.

- Car za mene nije više drug, on je mene spojio sa Sanjom. Ja sam direktno sinoć bio umešan u neke stvari. Bili smo zajedno u etno selu, a ne znam da li se ljudi sećaju kada me je Sanja prozivala za fizički izgled. A sada ja moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kažem, Sanja i ja se jesmo zezali, a se*sa nikada nije bilo. I da je bilo i da nije, ja bih rekao da nije bilo - rekao je Janjuš.

- Malo mi je kontradiktorno - rekla je Slađa.

- Ja moram da kažem da ne želim da imam problem sa ovim dečkom - rekao je Janjuš.

- Ja imam zamerku na Sanju, ne na Janjuša. Ja ne želim da mi iko prebacuje bilo šta na neke devojke, ali neću da me predstavljaju kao nemoralnog, a ispada da je ona gora od mene - rekao je Marko.

- Janjuš i ja smo se družili na početku, spavala sam kraj njega prošle godine, a Filipova teorija je da sam ja bila intimna ispod pokrivača, jer Janjuš i ja nikada nismo bili intimni ispod pokrivača - govorila je Sanja.

- Mene nervira kada mene neko gleda u oči i laže - govorio je Marko.

- Nikada nije bio se*s - rekla je Matora.

- Sanja da li si spavla sa Filipom? A sa Janjušem? - upitao je Mića.

- Sa Carem jesam, a sa Janjušem nisam - rekla je Sanja.

- Nemoj da me lažeš, ja sam te pitao jasno da li si bila intimna sa još jednim muškarcem u zadruzi. Ja sam ti rekao da ne komentarišeš Cara - upitao je Marko.

- Ja mogu da kažem da je produkcija namestila sve ankete i da voditelj aludira na te priče - rekla je Sanja.

Zbog pominjanja produkcije i vređanja iste, Veliki šef je doneo odluku da Sanja Grujić bude kažnjena sa milion dinara! Poznato je da je zadrugarima ugovorom zabranjeno da pominju članove produkcije u negativnom kontekstu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.