DUGUJE NOVAC, A PRAVI SE LUD? Dejan Dragojević optužen od strane ovog čoveka, a evo šta se zapravo krije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 17:22

DUGUJE NOVAC, A PRAVI SE LUD? Dejan Dragojević optužen od strane ovog čoveka, a evo šta se zapravo krije!

Ovo je cela istina!

Miljan Vračević, bivši zadrugar gostovao je nedavno u emisiji ''Narod pita'', a tom prilikom odgovarao je na zanimljiva i škakljiva pitanja čitalaca u rubrici ''Insta rešetka''!

Zašto mrziš braću Dragojević? Da li ti David duguje pare? - glasilo je jedno od pitanja pomenute rubrike.

- Ja nikog ne mrzim, pa ni njih. Da li mi neko od njih dugujuje novac, kome duguje, šta duguje... Ja ne znam... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U nekim trenucima rekao sam neke stvari, bio sam izrevoltiran, ništa nisma slagao, mislio sam da to ima veze sa njima. Ponavljam nikog ne mrzim, a najmanje one kojima sam pomagao - izjavio je Miljan Vračević.

Da li je ovim želeo ipak da se ogradi od teških reči i tvrdnji da mu Dragojevići duguju novac, izgleda. Ali vreme je oduvek bilo najbolji pokazatelj prave istine, te ćemo sačekati da sve karte izađu na videlo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.