DUG OD 7 CIFARA! Futa izneo NOVE skandalozne tvrdnje na Lukasov račun - Doktori i nadležne ustanove da se pozabave njime

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 12:47

"DUG OD 7 CIFARA!" Futa izneo NOVE skandalozne tvrdnje na Lukasov račun - "Doktori i nadležne ustanove da se pozabave njime"

Svi će doći na red!

Aleksandar Radulović Futa izneo je niz optužbi na ručun folk pevača Ace Lukasa, a sada je sudski proces stigao i do izvršitelja koji će potraživati dug na konto tužbe.

Podsećanja radi, mnogi pevači ostali bez svojih Jutjub kanala nakon što su tuženi za kršenje autorskih prava. Iako mnogima nije pravo zbog ovakve Futine odluke, on je čvrsto rešen u nameri da okonča pravne procese na sudu i veruje da će pravda naći svoj put. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojim obraćanjima za javnost rekao kako je mnogima sa estrade izlazio u susret i kako kaže, on i Marina su "davali šakom i kapom".

- Ja stvarno ne znam koliko strpljenja treba da imam i koliko uvreda na moj račun treba da istrpim od strane nepoštenih, lažnih, višesmerno dužnih, autodestruktivnih i sad vidim kao novinu i bolesnih ljudi (eufemizam), koji javno na sve ove pomenute atribute nadodaju i svoje suicidalne sklonosti. Postoje ustanove koje se bave takvim slučajevima, teleapel službe i ostale organizacije i privatne klinike za pomoć i lečenje takvih ugroženih osoba. Nažalost, takve ustanove i doktori koji se bave takvim pomenutim i sličnim slučajevima, ne mogu da leče i izleče suštinu njihovog glavnog životnog problema,a  to su nagomilana dugovanja iz bliske ili dalje prošlosti, a koja se mere ciframa od najmanje 7 brojeva i to u deviznoj protivrednosti. A prava istina je da je za sve to loše što je sebi i drugima za života napravio, samo on jedini i isključivi krivac - rekao je Futa za Blic.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.