DUBOKO POTRESENA ZBOG MASAKRA NA VRAČARU: Dragana Mirković prekida turneju po Australiji - Nije vreme za pesmu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 16:34

DUBOKO POTRESENA ZBOG MASAKRA NA VRAČARU: Dragana Mirković prekida turneju po Australiji - Nije vreme za pesmu!

Vraća se u Srbiju!

Pevačica Dragana Mirković sa velikom tugom je primila vest o nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Pevačica se trenutno nalazi na australijskoj turneji gde je oborila sve rekorde posećenosti, ali je zbog užasnih vesti o tragediji u Beogradu odlučila da poslednja dva koncerta - u Melburnu i Pertu otkaže, iako su bili nedeljama unapred rasprodati.

- Iako sam trenutno daleko fizički, mislima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam neprekidno sa ljudima koji pate u mojoj otadžbini. Užasne vesti o masakru su me jako pogodile. Duboko sam potresena ovom tragedijom. Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku ovde na petom kontinentu, a znam da je moja zemlja i moj narod u šoku i suzama. Sad nije vreme za pesmu. Dolazim ubrzo u Srbiju - rekla je Dragana, pa dodala:

- Moje najiskrenije saučešće i molitve upućeni su porodicama poginule dece i radnika škole - poručila je kroz suze potrešena Dragana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.