DRŽI SE LAVICE Nakon JEZIVE OPERACIJE i UKLANJANJA ORGANA - kolege šalju PODRŠKU: Svi smo uz tebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 21:02

"DRŽI SE LAVICE" Nakon JEZIVE OPERACIJE i UKLANJANJA ORGANA - kolege šalju PODRŠKU: Svi smo uz tebe!

Pretužno...

Indira Aradinović Indi je van životne opasnosti, kako je njena bliska prijateljica rekla za naš portal Srbija Danas.

Podsetimo, nakon operacije smanjena želudca, poznatoj pevačici nije bilo dobro, pa ju je sestra odvela u Hitnu pomoć, gde je odmah prebačena u operacionu salu. U ktiričnom stanju su joj izvadili slezinu a oučene su  neke povrede pankreasa.

Indi se sada oseća bolje i nije više na intenzivnoj nezi, kako nam je saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njena bliska prijateljica, ali da je još uvek u Urgentnom centru.

U međuvremenu, poruke podrške kolega se šire internetom, pa je tako i pevačica Kaarina Grujić poslala svoju:

- Naša lavica će da izdrži i pobedi zlo! Svi smo uz tebe i šaljemo ti nenormalnu ljubav, snagu, zdravlje, energiju! Drži se lavice - napisala je Katarina na svom Instagram storiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.