DRUGOVI PUCAJU IZ ORUŽJA, MLADENCI SREĆNI: Završeno venčanje Jelene i Slobe - PRVA IZJAVA supružnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 15:05

DRUGOVI PUCAJU IZ ORUŽJA, MLADENCI SREĆNI: Završeno venčanje Jelene i Slobe - PRVA IZJAVA supružnika

Oboje su po drugi put "stali na ludi kamen".

Sloba Radanović danas je oženio svoju devojku Jelenu Đuričanin, a ovo je pevaču drugi brak.

Njih dvoje su sudbonosno "da" izgovorili pred najužim članovima porodice i prijateljima, a nakon ceremonije održane u manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, uputili su se u obližnje etno selo kako bi proslavili ulazak u brak.

- Super smo. Jedno drugom smo poželeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve najlepše - rekao je Sloba za "Blic" nakon venčanja, dok je mlada samo dodala:

- Srećna sam.

Dok su mladenci izlazili iz manastira, Slobini drugovi su pucali iz oružja i na taj način hteli da pokažu svom prijatelju Radanoviću na koji način slave njegovo drugo sudbonosno "da". Nakon toga, ušli su u automobil i odvezli se kao etno selu, gde borave povodom venčanja.

Jelena Đuričanin na sebi ima belu čipkanu venčanicu, dok na glavi nosi veo, a Sloba je odabrao klasično crno odelo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA SLIKA SA CRKVENOG VENČANJA SLOBE RADANOVIĆA I JELENE ĐURIČANIN Ispoštovali sve hriščanske običaje, a ona u ruci drži PRELEP DETALJ

Izvor: Blic, 14.Feb.2022

Sloba Radanović oženio je danas svoju izabranicu Jelenu Đuričanin, a nakon ceremonije uputili su se u etno selo u kojem su odseli. Sloba i Jelena sudbonosno "da" izgovorili su u manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, a sad je isplivala prva fotografija...

Nastavak na Blic...

IZ MANASTIRA NA TEZGU Sloba u istom restoranu imao svadbeni ručak, pa odradio nastup! Posvetio Jeleni pesmu i nastao je haos

Izvor: Blic, 15.Feb.2022, 11:00

Pevač Sloba Radanović juče se drugi put zavetovao na večnu ljubav, ovoga puta Jeleni Đuričanin, s kojom je dve i po godine u vezi. Njih dvoje su sudbonosno "da" izgovorili pred Bogom u manastiru Dubnica, a Sloba je iste večeri, pravo sa venčanja, otišao na nastup.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.