DRUGARICE SE MALO IGRALE: Kija i Kaća kupile igračke u s*ks-šopu pa se SNIMALE U KREVETU! OTKRILE DETALJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGARICE SE "MALO IGRALE": Kija i Kaća kupile igračke u s*ks-šopu pa se SNIMALE U KREVETU! OTKRILE DETALJE!

"Malo" se zanele...

Katarina Živković je otkrila da je zajedno sa Kijom Kockar posećivala s*ks-šopove po Americi i da su zajedno kupovale "igračke" koje su kasnije isprobavale u hotelskoj sobi.

unagi state of mind

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jan 22, 2020 at 4:01pm PST

- Kija i ja smo spavale u istom krevetu i jedne večeri smo došle na ideju da se snimamo. Pre toga smo u s*ks-šopu kupile čipkasti donji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veš, maske i lisice. I još neke igračke, ali ne bih sve otkrivala. Razumite nas, dugo smo bile same u Americi, pa smo morale malo da se igramo - rekla je Kaća.

- Kupile smo donji veš na daljinski. To su gaćice sa masažerima kojima stimulišete intimne delove tela. Jednog dana smo se malo igrale pa smo zamenile daljinske. Tamo sam ja mrdala Kaćine gaćice a ona moje. Bilo je baš zanimljivo - kazala je Katarina.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Jan 6, 2020 at 9:11pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.