DRUGA ŽENA: Marko Stefanović objavio snimak Sanje Grujić - doživela NEVEROVATNU TRANSFORMACIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 22:01

DRUGA ŽENA: Marko Stefanović objavio snimak Sanje Grujić - doživela NEVEROVATNU TRANSFORMACIJU!

Ovde nije kraj promenama!

Sanja Grujić i Marko Stefanović započeli su svoju vezu u rijalitiju "Zadruga", a iz ove relacije je proistekla jedna pozitivna promena.

Marko je odlučio da pomogne njegovoj emotivnoj partnerki da izgled dovede do savršenstva i usvoji neke zdrave navike, te da fizički bude aktivna.

Stefanović se povodom transformacije Grujićeve oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Sanja je devojka koja je u "Zadrugu ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa viškom kilograma. Tokom naše veze počeli smo da treniramo, iako su uslovi kada je hrana u pitanju, dnevne aktivnosti koje su ograničene, neredovan san kao i ograničeni uslovi za trening. Ipak sam uspeo da napravim transformaciju.

Kada sumiramo sve, razlika je više nego očigledna i potpuno neočekivana jer rad ne može da se poredi ni sa kućnim treninzima, a kamoli sa uslovima u teretani. Sada kada smo na slobodi, granice za napredak su neograničene tako da u naredne 4 nedelje možete da očekujete šok promene - istakao je biviši zadrugar, a uz napisano i priložio dokaze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.