DRUGA SEZONA NASTAVKA SEKSA I GRADA ŠOKIRALA PURITANCE - kontroverzna scena intimnog odnosa o kojoj svi govore

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 12:08

DRUGA SEZONA NASTAVKA "SEKSA I GRADA" ŠOKIRALA PURITANCE - kontroverzna scena intimnog odnosa o kojoj svi govore

I dalje o tabu temama.

Čuvene najbolje drugarice iz serije "Seks i grad" mogu ponovo da se gledaju - i to sa mnogo golotinje i nestašnog ponašanja - u dvodelnoj premijeri druge sezone serije "I tek tako...".

Prva epizoda započinje sa mnogo uzbuđenja dok se Keri Bredšo (Sara Džesika Parker), Miranda Hobs (Sintija Nikson) i Šarlot Jork Goldenblat (Kristin Dejvis) skidaju pred kamerama.

Ovu epizodu su zasigurno obeležile scene s**ksualnog odnosa u džakuziju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između Mirande i njenog partnera Če Dijaz (koga igra Sara Ramirez), ali i njihovo eksperimentisanje sa e**tskim igračkama.

Naime, Miranda u ovoj sezoni živi u Los Anđelesu zajedno sa svojim partnerom koji se deklairiše kao rodno nebinarna osoba (Nonbinary). Njih dvoje žive u Los Anđelesu jer Če treba da snima televizijski sitkom.

Ipak, jedna scena sa njih dve je izazvala nove kontroverze u seriji.

Pojedini gledaoci su ostali u šoku kada su videli da Miranda na sebi nosi takozvani strep on, to jest, donji veš sa veštačkim penisom i da se priprema da penetrira u svog nebinarnog partnera.

"Da li je ovo strep on ili igračka za mačku?" pita Miranda dok pokušava da namesti ovu e**tsku igračku.

"Možemo li malo ubrzati?" smeje se Če dok se proteže na krevetu.

Miranda se u svom stilu potom požalila kako joj ovo oduzima previše vremena a da ni sama još nije ubeđena da li je privlači da penetrira igračku u partnera. Njihov odnos prekida poziv Keri Bredšo iz Njujorka.

Pored Mirandinih erotskih avantura, ovu prvu epizodu obeležava i trenutak kada Keri pronalazi venčanicu u kojoj se udala za Zverku.

Spin of serije "Seks i grad" obeležilo je uvođenje junak koji ima nebinarni rodni identitet. Nebinarnost, nazvana takođe i dženderkvir, je sveobuhvatna kategorija za rodne identitete koji nisu isključivo muški ili ženski‍—‌identiteti koji su izvan binarnosti i cisnormativnosti. Dženderkvir osobe mogu u svom rodnom izražavanju ispoljavati kombinaciju muževnosti i ženstvenosti, ili nijedno. Nebinarne osobe se mogu identifikovati kao osobe koje imaju preklapanje ili nedefinisane linije između rodnih identiteta; koje imaju dva ili više roda (birodne, trirodne, ili panrodne); koje nemaju rod (arodne, nerodne, bezrodne, oslobođene od roda, neutrois); koje se kreću između rodova ili imaju promenljiv rodni identitet (rodnofluidne); ili koje su trećeg roda ili ostalih rodova, kategorija koja uključuje one koji ne imenuju svoj rod. Rodni identitet je odvojen od se**ualne ili romantične orijentacije, i dženderkvir osobe imaju više se**ualnih orijentacija, kao i transrodne i cisrodne osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.