DROGA, HAPŠENJE, RANJAVANJE: ŽIVOT OVOG PEVAČA JE ZA FILM, A TEK DA ČUJETE ŠTA KAŽE O SVEMU TOME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DROGA, HAPŠENJE, RANJAVANJE: ŽIVOT OVOG PEVAČA JE ZA FILM, A TEK DA ČUJETE ŠTA KAŽE O SVEMU TOME!

Turbulentno!

Folker Aca Lukas mnogima je jedan od omiljenih pevača, a o njegovim sukobima sa policijom i zakonom se u više navrata pisalo. Završio je i u zatvoru zbog posedovanja oružja, a o odvikavanju od narkotika je javno pričao.

Aca je 2003. godine uhapšen u sklopu policijske akcije "Sablja" jer je posedovao pištolj za koji nije imao dozvolu. Osuđen je na četiri meseca zatvora. Imao je problema sa drogom i kockom zbog čega je od 2004. do 2006. godine napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pauzu u karijeri. Priznao je da je drogu probao kada je imao svega 21 godinu, a 2001. je došao u veoma teško stanje pa je uplatio lečenje na klinici u Švajcarskoj u kojoj je bio i Dijego Maradona.

Pevač je o tome javno pričao, a istakao je da je dogiranje zapravo njegova jedina greška u životu.

- Viktorija će sigurno da me pita jednog dana za sve što sam radio, ali moji stariji klinci to znaju. Stojim iza svega u životu. Za 99 odsto stvari se ne kajem, jer čovek iz svega treba da izvuče pouku. Rekao sam da je jedina greška bila droga. Ipak, probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni, saznali su od mene, pa i za drogiranje.

Mislim da sam ja uvek sve mogao bolje da im objasnim. Ako sam odabrao da budem javna ličnost, a nisam cvećka, onda moram da snosim odgovornost i da objašnjavam šta se sme, a šta ne - rekao je tada pevač za "Blic".

Aca je preživeo i pravu dramu kada je 3. februara 2009. godine pogođen iz pištolja u desnu natkolenicu dok je ulazio u auto. Prebačen je u Urgentni centar i brzo se oporavio jer nije bio u životnoj opasnosti.

Kako je tada "Blic" pisao Aca je izašao ispred  zgrade u Gandijevoj ulici 66 nameravajući da uđe u svoj autombil "porše kajen", ali ga je kod poslednje u nizu garaža sačekao napadač u crnoj jakni sa kapuljačom i tamnim pantalonama. Izvadio je pištolj i ispalio hitac u asfalt, a zatim i u Lukasovu desnu natkolenicu.

Zatim se dao u beg u nepoznatom pravcu, a ranjeni Lukas uspeo je da dođe do svog stana.

"NEMOJTE, GOTOV SAM!" Posle ovog pitanja, Haris Berković PREKINUO INTERVJU! Hit VIDEO!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.