DRMA KRIZA: Muž Tanje Savić moli gazde klubova da je angažuju!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRMA KRIZA: Muž Tanje Savić moli gazde klubova da je angažuju!

Dušan Jovančević slao poruke Goranu Tašiću u kojima ga preklinje da njegova žena peva kod njega u lokalu.

Tanja Savić i dalje je bez posla, a njen muž Dušan Jovančević na sve načine pokušava da joj nađe neku tezgu.

On je prinuđen da moli gazde diskoteka po celom svetu da angažuju njegovu ženu. Šalje im poruke, a dve su stigle i Goranu Tašiću, vlasniku jednog kluba u Londonu.

Dušan je Tašiću prvu poruku poslao 29. januara. On je tada pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ubedi ugostitelja da zaboravi na nesuglasice koje su imali ranije. Podsetimo, oni su se posvađali jer se Savićeva nije pojavila na dogovorenom nastupu, a on joj je uplatio novac i obezbedio vizu.

- Zdravo, Gorane, kako si, moj stari prijatelju? Dušan je, suprug Tanje Savić. Šta god da se dogodilo između nas ostaje u prošlosti. Znaš kako se kaže, „voda prolazi ispod mosta“. Ako si još uvek zainteresovan da radimo, možemo ponovo da pokušamo i svi će biti srećni - naznačeno je u Dušanovoj poruci. Dve nedelje kasnije, 6. februara, ugostitelju je stigla i druga molba.

- Gorane, da li si zainteresovan da Tanja nastupa u tvom klubu? Pozovite našeg kuma, klavijaturistu Darka Tomića, ako imate neki problem. Veliki pozdrav - napisao je Jovančević.

Autor: Foto: Dragan Kadić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.