DRASTIČNE MERE: Sita Ahmić primorana da zbog Asmina Durdžića preduzme ovaj korak, od sada ništa više NEĆE BITI ISTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 17:14

DRASTIČNE MERE: Sita Ahmić primorana da zbog Asmina Durdžića preduzme ovaj korak, od sada ništa više NEĆE BITI ISTO

Odlučila da na ovaj način od sada rešava sve što ima s njim.

Sita Ahmić oglasila se i odgovorila na sve optužbe Maje Marinković upućene na njen račun, ali i na račun njene sestre.

Naime Maja je u svađi sa Janjušem Aneli, pominjala Noru i uporno pitala Aneli da li će moći mirno da spava sa svojom ćerkom kada izađe. Sita je odmah odgovorila i dala svoj sud o ovoj temi.

Neću više uopšte komentarisati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu osobu, od sada sve ide preko suda - bila je jasna Sita.

Podsetimo, Durdžić navodi da je Sita ranije zapalila automobil bivše učesnice Parova Naide Gadžo. Podsetimo se Naida je svojevremeno bila u vezi sa reperom i takođe učesnikom Parova Nenadom Marinkovićem Gastozom. Asmin tvrdi da je upravo reper razlog ovog Sitinog čina, odnosno ljubomora izazvana njihovom vezom.

- Sita je već zapalila jednoj devojci auto. U pitanju je Naida devojka poznata javnosti! Zapalila joj je auto zbog ljubomore i "Gastoza" - izneo je Asmin.

On takođe tvrdi da je sve njegove optužbe moguće proveriti.

- Sve to može da se proveri jedino što je devojka udata, pa ne znam da li želi da priča o tome - dodao je Asmin.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.