DRASTIČNA ODLUKA! Nakon što ga je Anđela izula iz cipela, Zvezdan se odlučio na RADIKALNU PROMENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 21:41

DRASTIČNA ODLUKA! Nakon što ga je Anđela "izula iz cipela", Zvezdan se odlučio na RADIKALNU PROMENU

Shvatio je da mora negde da podvuče crtu!

Anđela Đuričić nedavno je izrazila želju da joj Zvezdan Slavnić podrigne u usta kako bi osetila miris, o čemu smo već pisali. To je zadrugara "izulo iz cipela", pa je odlučio da totalno promeni ponašanje.

Odmah po završetku emisije "Pitanja gledalaca", Anđela i Slavnić otišli su u izolaciju, pa namestili krevete, ne bi li odmorili pred večerašnje gledanje snimaka.

Najpre je Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zategla posteljinu, pa pokrila Slavnića, koji se setio da ipak mora "okupati" sebe vlažnim maramicama, te je ustao po njih i krenuo da se briše od glave do pete.

Kako smo već pisali, Ana Ćurčić, njegova bivša supruga, tvrdi da je Zvezdan izuzetno pedantan. Njegova higijena je, po mišljenju mnogih gledalaca rijalitija, veoma upitna, s obzirom da nismo imali priliku da vidimo kako Slavnić odlazi pod tuš, već sve to rešava vlažnim maramica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.