DRASTIČAN KORAK U ŽIVOTU! Miljana i Bebica doneli kontroverznu odluku: Niko nije očekivao da će se usuditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 13:53

DRASTIČAN KORAK U ŽIVOTU! Miljana i Bebica doneli kontroverznu odluku: Niko nije očekivao da će se usuditi

Ovo se čekalo.

Miljana Kulić, nakon što je izgubila još jednu priliku da pobedi u nekom rijalitiju, odlučila je da se posveti pevačkoj karijeri. Poznato je da Kulićeva i ne ume da peva, ali njena harizma, neobično ponašanje i dobro poznata istorija, nadoknađuju nedostatak talenta. To sve omogućava da klubovi u kome peva budu puni jer narod želi da ih Miksi zabavi.

Ona se osvrnula na zlobne komentare pojedinih koji je nazivaju "cirkuskim medvedom" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i istakla da je ponosna na svoj uspeh koji joj niko ne može osporiti.

Poznata Nišlijka ne želi da se obazire na loše komentare. Ona nastavlja punom parom da radi.

Stoga je obavestila javnost da je napustila Srbiju u Društvu svog verenika Nenada Macanovića Bebice, koji je fascinatnog ponašanja isto kao i poznata Marijina ćerka.

Oni se trenutno nalaze u lido di iesolo koja se nalazi na jadranksoj obali u Italiji. Ovo turistilko mesto poznato je po širokoj peščanoj plaži koja se prote 15 km duž celog mesta. Ona se nalazi nedaleko jadranske neveste venecije i romantične Verone. Ne sumnjamo da će poznati rijaliti iskoristi jedan od ponuđenih izleta kako bi obišli grad Romea i Julije.

Sudeći po slikama, Miljana baš uživa na more. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.