Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 18:55

DRASTIČAN KORAK! POPULARNI VODITELJ POSTAJE SVEŠTENIK "Niko me ne zove da vodim emisije" (FOTO)

Ne preostaje mu ništa drugo, jer za njega posla nema!

Dejan Stanković, poznatiji kao Deki Kralj, rešio je da promeni život u korenu.

Voditelj i rijaliti zvezda kojeg su svi obožavali, požalio se kako ga niko ne zove da vodi emisije i potpuno je nestao sa scene, te da je odlučio da postane sveštenik.

Објава коју дели Dejan Stankovic Kralj (@dejanstankovickralj)

- Pošto sam se povukao iz javnosti, a niko me više ne zove da vodim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisiju, prihvatiću jedini poziv koji samu ovom trenutku dobio, a to je Božiji... Postaću sveštenik i vodiću miran život - napisao je Kralj na društvenoj mreži.

Podsetimo, Dejan je vodio TV emisiju "Luda Kuća" na televiziji Hepi, a bio je i učesnik "Parova" na istoj televiziji, a na Pinku je učestvovao u rijalitiju "Farma".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.