DRAMATIČNO SUĐENJE U PAROVIMA! Surovo je KAŽNJENA - i to po više osnova! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 11:06

DRAMATIČNO SUĐENJE U PAROVIMA! Surovo je KAŽNJENA - i to po više osnova! (FOTO)

Voditeljka Lakićević presudila!

Sinoć je u vili "Parova" održano suđenje, a na optuženičkoj klupi bila je Neda Lakić, dok je tužitelja bilo mnogo. Nedu je na suđenju zastupao Igor Mićić, a optužbu Marko Perović. Sudija je bila voditeljka Anđela Lakićević, a takmičari najgledanijeg rijalitija bili su članovi porote.

Nakon što su prezentovani dokazi da je Neda čupala Natašu Pajović i raspravljanja o toj optužbi, na red je došao Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bjelanović Tirke. Njegova svađa sa Nedom i njihov sukob koji je okončao vezu zaintrigirao je sve.

Pegi je komentarisao kako je Nikola Lakić svojevremeno rekao da ne juri Nedu kada je ljuta već je pusti da se smiri, a Tikre juri i raspravlja se.

- Jeste, ali on joj je brat i zna je ceo život - odgovorio je Tirke. - Šta je ja znam, 5 meseci ukupno.

Na to je Neda eksplodirala: - Zar nisi ovde svima pričao kako me znaš desetak godina. Ti si jedan težak lažov koji priča šta mu i kada mu odgovara.

- Pa, zabavljali smo se 2 meseca napolju i ovde se znamo 3. To je ukupno 5 meseci.

- Još večeras da se iseliš iz kreveta! Da li ti je jasno?

Kada je suđenje završeno, sudija Anđela Lakićević je donela presudu. Za napad na Natašu Pajović, Neda je osuđena sa 500 evra kazne. Za sukob sa Aleksandrom da joj kufa kafu narednih 7 dana. Za sukob sa Tirketom je osuđena da ne sme narednih 24 časa da se razdvaja od nje.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.