DRAMATIČNO! Lekar iz KBC Zemun: Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge!

Izvor: Svet, 05.Nov.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO! Lekar iz KBC Zemun: Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge!

Darko Lazić priznao je lekarima u KBC Zemun da je koristio narkotike, koje traži i sada u kriznim momentima!
Kako je za okupljene medije rekao jedan od lekara, Lazić u kriznim trenucima traži da mu “donesu nešto”.
– Nije operisan, izvađeno je 1,5 litara krvi iz pluća, sa leve strane, koja je povređena – rekao nam je lekar, a onda je otkrio nepoznat detalj o Darkovom stanju i narkoticima.
 Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu “donesu nešto” – dodao je.
Šta je apstinencijalna kriza?
Apstinentska kriza je sinonim za psihičke i fizičke reakcije ljudi koji su prestali da koriste određene droge ili alkohol od kojih su postali zavisni. Kod pojedinaca se mogu javiti simptomi kao što su drhtavica, bol u digestivnom sistemu, delirijum tremens, strah ili napad panike, akutna anksioznost i nagla promena raspoloženja. Jačina i dužina trajanja apstinencijalnog sindroma zavisi od vrste droge koja se zloupotrebljava, dužine upotrebe, količine koja je korišćena i brzine kojom se osoba zavisnik nje lišava.
SvetSvet
The post DRAMATIČNO! Lekar iz KBC Zemun: Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekar optužio Darka Lazića da je NARKOMAN!

Izvor: Scandal.rs, 05.Nov.2018

Sinoć, Darku Laziću izvučeno je litar i po krvi iz pluća. Mnoštvo novinara skupilo se ispred KBC Zemun. Doktor koji se zatekao ispred izjavio je nešto skandalozno: “Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.