DRAMATIČNO Album Teodore Džehverović povučen iz prodaje!

Izvor: Svet, 19.Mar.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO Album Teodore Džehverović povučen iz prodaje!

Album prvenac Teodore Džehverović povučen je iz prodaje, a novac će biti vraćen svima koji su ga kupili, ili će album sa greškom zameniti novim, kada stigne!
Radi se o tome da svega dve pesme sa albuma mogu da se puste, te da sve ostale nisu narezane kako treba zbog čega nije moguće čuti ih. Jedine dve pesme koje ljudi koji su kupili album mogu da čuju su one koje su stavljene kao bonus – “Kristijan Grej” i “Rari”.
– Zna li lutkica Džehva (Teodora Džehverović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prim. aut.) da joj diskovi ne rade, tj. da su fabrički na disk narezani samo “Rari” i “Kristijan Grej”, pitam? – napisao je jedan od korisnika Tvitera.
Nakon ovakvih poruka nekoliko onlajn prodavaca obavestilo je kupce da će biti obeštećeni.
– Napomena – prvi tiraž ovog CD izdanja ima tehničku grešku (nisu sve numere snimljene na disku); po informaciji od izdavača, novi, ispravni primerci biće odštampani oko 20. marta i tada će biti poslate sve novopristigle narudžbine, kao i zamenski primerci svim klijentima kojima je izdanje već isporučeno! – navodi se u saopštenju.
SvetRajko Ristić
The post DRAMATIČNO Album Teodore Džehverović povučen iz prodaje! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

POTRESLA SAM SE! Teodora se oglasila nakon što je njen CD prvenac povučen iz prodaje!

Izvor: Svet, 19.Mar.2019

Teodora Džehverović našla se u velikom problemu zato što je ceo tiraž njenog albuma prvenca povučen iz prodaje zbog tehničke greške!. Ovu nepravilnost prvo su primetili fanovi mlade pevačice, koji su to objavili na društvenim mrežama. Posle ovoga, oglasila se i jedna onlajn prodavnica i obavestila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.