DRAMA u porodici Darka Lazića: Majka mu OVO žestoko zamerila, u sve umešana i Katarina Često je u suzama

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 14:14

DRAMA u porodici Darka Lazića: Majka mu OVO žestoko zamerila, u sve umešana i Katarina "Često je u suzama"

Prekorila sina.
Folk pevač Darko Lazić potpuno se posvetio svojoj supruzi Katarini Lazić, zbog čega se navodno i posvađao sa majkom Brankom, koja mu to žestoko zamera.
Naime, kako tvrdi "Star magazin" Darko je nedavno imao sukob sa majkom Brankom jer mu je zamerila da nije potpuno posvećen deci.
Ona smatra da Darko treba da provodi sa Lorenom i Aleksejem mnogo više vremena.
- Branka je baš ljuta, jer joj Darko stalno obećava, ali ništa ne radi tako kako kaže. Okej je njoj i to što on sebi malo da oduška kada nema nastupa pa otputuje sa Katarinom, sve ona to razume i podržava, ali deca treba da mu budu prioritet i na prvom mestu – objašnjava izvor blizak Lazićima za gorenavedeni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.