DRAMA u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, STARLETA UPALA U STUDIO usred emisije

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 15:33

DRAMA u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, STARLETA UPALA U STUDIO usred emisije

Voditeljka je morala da prekine sagovornika da bi pravilno dočekala neočekivanog gosta.

Poslednja emisija "Novog jutra", čija je voditeljka Jovana Jeremić, pamtiće se ne samo po maestralnoj novoj frizuri voditeljke, njenom kao i uvek odličnom izgledu, obrađenim temama sa prisutnim gostima, ali i po neočekivanom upadu u emisiju.

Zbog novonastale situacije, tok emisije je morala da promeni, a i odgovor prvobitnog gosta morao je biti prekinut.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna od tema koje se voditeljka Jovana Jeremić dotakla tokom emisije bila je o estetskim zahvatima i hirurgijama, kao i silikonima. Poznata starleta Tamara Đurić je usred razgovora ušetala na iznenađenje mnogih.

- Stigla nam je i Tamara Đurić. Ljubavi, pa gde si ti? Čekaj, posle svega? Za sve ove dušebrižnike, mnogo mi je drago što si došla - iznenađeno joj je poručila Jovana.

Podsetimo se, voditeljka je često ratovala sa Tamarom zbog navodnih pretećih poruka koje je dobijala od starlete, a čak i prijavila policiji. Od tada nisu u dobrim odnosima, a ovaj događaj baš zbog toga iznenađuje.

Njih dve su zbog ovoga razmenjivale jako teške reči i često se svađale, a Tamara je nedavno o ovome izjavila:

- Posle svega ona je sa mnom u super odnosima, javlja mi se, čak me je zvala u emisiju. Mislim da je super za ekranizaciju, da je smešna, odnosno duhovita... Bez obzira na svu tu njenu ludost po sceni, dopire do velikog broja ljudi i sve što se kaže u njenoj emisiji dođe do naroda, bez obzira na način na koji to radi - rekla je starleta.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.