DRAMA se nastavlja - Medicinska sestra dala IZJAVU U SUDU! Otkriveni novi detalji nakon optužbi ćerke Laneta Gutovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 21:58

DRAMA se nastavlja - Medicinska sestra dala IZJAVU U SUDU! Otkriveni novi detalji nakon optužbi ćerke Laneta Gutovića

Bura se ne stišava ni danima nakon oglašavanja ćerke poznatog glumca.
Društvene mreže ne prestaju da bruje o izjavi Milice Gutović nakon što je ćerka poznatog glumca Milana Laneta Gutovića, obelodanila niz optužbi na račun medicinske sestre, za koju tvrdi da je uvela dvojicu nepoznatih muškaraca, i da je tom prilikom usmeno izmenjen testament, u kom su ona i njena sestra ostale bez ičega.
Sve se dešavalo na VMA, dok je glumac tamo ležao, a danas je i VMA izdao zvanično saopštenje u kom stoji da pokreću istragu o svemu, kako bi se utvrdile sve činjenice.
Kako "Alo!" saznaje iz izvora bliskog istrazi, koji je želeo da ostane anoniman, medicinska sestra dala je izjavu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da li je VMA prekršila zabranu poseta tokom kovida u slučaju Milana Gutovića 2021. godine: Epidemiolog Zoran Radovanović za Danas

Izvor: Danas, 15.Mar.2024, 21:01

Slučaj pokojnog glumca Milana Gutovića posle javnog obraćanja na društvenim mrežama njegove ćerke Milice Gutović, otvorio je sva moguća i nemoguća, uglavnom, privatna porodična pitanja, ali ne i osnovno - da li je Vojnomedicinska akademija (VMA) prekršila zabranu poseta zdravstvenim ustanovama...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.