DRAMA U VETERNIKU PRED KRAJ ZADRUGE: David čuo OVE Dejanove reči, pa ODMAH REAGOVAO Mama ne spava...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 18:05

DRAMA U VETERNIKU PRED KRAJ ZADRUGE: David čuo OVE Dejanove reči, pa ODMAH REAGOVAO "Mama ne spava..."

Ne mogu da dočekaju kraj Zadruge!

U porodičnoj kući Dragojevića u Veterniku trenutno vlada pravo uzbuđenje i euforija zbog toga što će se u nju, posle dugih pet godina, vratiti Dejan Dragojević, finalista pete sezone "Zadruge".

David Dragojević kaže da očekuje da će mu se brat plasirati najbolje u ovoj sezoni, a siguran je da će sa Dejanom uspostaviti komunikaciju kao i ranije, iako pet godina nisu imali nikakav kontakt.

- Moje očekivanje je pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrh! Jako sam nestrpljiv i ne mogu da dočekam nedelju da izađe napolje. Koliko on ima tremu unutra, toliko imam i ja. Bićemo tu jedan za drugog kao i pre, imaćemo komunikaciju kao i ranije - rekao je David.

Dragojević je otkrio da je sve spremno da se Dejan vrati kući:

- Svi jedva čekamo da dođe, sve je spremno. Ne treba da se oseća kao stranac, to je naša kuća, tamo smo odrasli. Mama ne spava, sve je spremila. Očekujemo pobedu, za mene je on najbolji. Nikada nisam čuo ružnu reč za njega, podržava ga narod i to je bitno za rijaliti - rekao je David Dragojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.