DRAMA U STUDIJU! Šabanu pozlilo zbog brutalne svađe, prekinuto snimanje “Pinkovih zvezda”!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U STUDIJU! Šabanu pozlilo zbog brutalne svađe, prekinuto snimanje “Pinkovih zvezda”!

Šabanu Šauliću pozlilo je na snimanju "Pinkovih zvezda" u Šimanovcima zbog svađe Maje Nikolić, Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Šaban više nije mogao da izdrži svađu i naglo mu je skočio pritisak, pa je snimanje na neko vreme moralo biti obustavljeno.

- Osetio je malakasalost i nesvesticu zbog čega je snimanje nakratko prekinuto. Produkcija je odmah reagovala, pa je Šabanu ukazana medicinska pomoć - navodi izvor Pinka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Foto: Telegraf

Snimanje je nastavljeno posle desetak minuta, a Šabana su sve vreme nadgledali lekari.

Foto: Youtube/RTV Pink Official

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DRAMA! Šabanu Šauliću POZLILO u "Pinkovim zvezdama"! Naglo mu skočio pritisak, a onda... PANIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2017

Sve se odjednom desilo!..Šabanu Šauliću pozlilo je na snimanju popularnog muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'', i to usled sukoba u studiju...SKANDAL! Čuvena srpska pevačica PRETUČENA u Beogradu!..Kako priča izvor sa lica mesta, kralj narodne muzike više nije mogao da izdrži nesnosnu svađu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.