DRAMA U NJENOM ŽIVOTU je ništa naspram serije: Ubicama mog oca se priključila glumica koja je ČUDOM OSTALA ŽIVA 2017. godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 08:16

DRAMA U NJENOM ŽIVOTU je ništa naspram serije: Ubicama mog oca se priključila glumica koja je ČUDOM OSTALA ŽIVA 2017. godine!

"Od pakla kroz koji je Ivana prošla protekle su tri i po godine...!"

Glumica Ivana Panzalović, koju je u septembru 2017. godine verenik Srđan Cvetanović pokušao da ubije, a onda je izvršio samoubistvo, danas živi punim plućima.

Pored svih uloga koje je imala, Ivanu je javnost većim delom upoznala putem crne hronike kada je njen verenik Srđan C, isprovociran žestokom svađom, pokušao da je usmrti pogodivši je metkom u glavu, nakon čega je usledila operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od koje se, na svu sreću, oporavila.

Mlada glumica danas život posmatra drugačije, a sa pratiocima na društvenim mrežama je podelila lepe vesti - fotografiju sa seta serije "Ubice mog oca" .

A post shared by Ivana Panzalovic actress (@panzalovicivana)

- Vreme za snimanje - poručila je ona dok su se komentari glumaca i pohvale samo nizali.

Od pakla kroz koji je Ivana prošla protekle su tri i po godine, a ona je otkrila kako sa ove vremenske distance gleda na sve to i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora:

A post shared by Ivana Panzalovic actress (@panzalovicivana)

- Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.