DRAMA U BELOJ KUĆI SE NASTAVLJA! Zadrugarke POKRADENE! Prekidaju prijateljstvo?! Mima napravila HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U BELOJ KUĆI SE NASTAVLJA! Zadrugarke POKRADENE! Prekidaju prijateljstvo?! Mima napravila HAOS!

Pozelenela do muke!

Tokom večeri, nakon što se smirila, Miroslava Mima Živković dobila je još jedan slom živaca kada je saznala od Mione Jovanović da im je neko uzeo novac. Naime, kako je Miona tvrdila novac je spustila na kutiju njenih cigareta koje su stajale u kupatilu, a odatle je sve nestalo.

- Dala sam ti u toaletu, na paklu sam ti spustila - poručila je Miona.

- Ja uošte pare nisam videla, pare su sve vreme bile kod tebe! Ubiću je, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu više! Kako možeš tako da uzmeš i ostaviš novac!? Oprosti se od para! Kako se na babu tvoju nisu metnula, na koga si? Da ti ostaviš pare, da li je to normalno? Da li je moguće? I sad nemamo ništa! Miona ja ne znam što se družim sa tobom! Stvarno ne znam! - uzvratila je Mima.

Indirektno Miona je optužila Milicu Kemez, koja je jedina bila u tom trenutku u toaletu. Bora Santana počeo je da proziva Živkovićevu, koja mu je uputila žestoke reči, na koje joj je on uzvratio još brutalnije.

- Babinu p*čku bolje! Ne volim dedin k*rac, volim babinu p*čku - izjavio je Bora.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.