DRAMA TAMARE ĐURIĆ: Pukao mi silikon od vežbanja!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA TAMARE ĐURIĆ: Pukao mi silikon od vežbanja!

Lepa je slika, ali je tamo mnogo dosadno i morbidno, pričala je starleta

Tamara Đurić, starleta, požalila se farmerima za doručkom da je doživela veliku neprijatnost na Maldovima kada joj je pukao silikon jer je mnogo vozila kanu.

"Lepa je slika, ali je tamo mnogo dosadno. Silikoni su mu pukli na Maldivima koliko sam vežbala. Toliko mi je bilo dosadno da sam celi dan vozila kanu i trenirala", žalila se Đurićeva, koju ni lepota prirode nije mogla da zadovolji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Svako jutro kada ustaneš sunce prži, nema hlada. Pocrniš za 10 minuta. Crnac te uči kako da voziš kanu kako te ne bi progutao okean. Potpišeš da na svoju odgovornost voziš kanu. Mnogo je morbidno", ispričala je starleta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kad Tamara Đurić trenira sve pršti: Pukao mi je silikon od vežbanja!

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2015

Tamara Đurić, starleta, požalila se farmerima za doručkom da je doživela veliku neprijatnost na Maldivima kada joj je pukao silikon jer je mnogo vozila kanu...“Lepa je slika, ali je tamo mnogo dosadno. Silikoni su mu pukli na Maldivima koliko sam vežbala. Toliko mi je bilo dosadno da sam celi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.