DRAMA! PREKINUTA PODELA BUDŽETA! Pljušte uvrede za crnim stolom Ljubomorna si na ovakvu ribetinu kao što sam ja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 19:14

DRAMA! PREKINUTA PODELA BUDŽETA! Pljušte uvrede za crnim stolom "Ljubomorna si na ovakvu ribetinu kao što sam ja"

Haos u Beloj kući!

Tokom podele budžeta novog vođe Anastasije Stanojević Palčice, došlo je do prekida podele jer je nastala žestoka svađa između vođe i DJ Tamaris.

Pljuštale su uvrede, a devojke su se čašćavale prozivkama.

- Tvoja situacija sa Kerićem je meni promenilo mišljenje o tebi, pokuašavala si da me uvrediš na kontu mnog obrazovanja, mene to ne vređa. Ispravile smo odnos na ćao ćao, ali ja msilim da si ti jedan običan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << folirant. Danas si mi bila jako zabavna na Majinom rođendanu, a ja tačno znam šta ljudi pričaju o tebi. Mislim da se šlihtaš ljudima, nemaš svoj stav ni karakter. Adama si samo iskoristila, vređala si mu porodicu, a on te je doveo ovde - govorila je Palčica.

- Njena podela budžeta je presmešna, koristi svaki trenutak da priča o onome što ona nije i šta bi volela da bude. Boli je što sam ja ovde pet meseci dokazala svoje dostojanstvo. Znam da si ljubomorna na ovakvu ribetinu kao što sam ja. Pokušavaš da se istakneš na hiljadu i jedan način. Ko o čemu kur*a o poštenju - rekla je Tamaris.

- Tebe kada slušam to mi uopšte ne ulazi u glavu - govorila je Palčica.

- Ali ti zato ulazi nešto drugo saki dan - rekla je Tamaris.

- Ti si jedna od prljavijih devojaka - rekla je Palčica.

Detaljnije u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.