DRAMA - PORODICA SA ADVOKATIMA PRED KAPIJOM ZADRUGE! Tražili UGOVOR na pregled: Želimo da stanemo na put nasilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2022, 21:29

DRAMA - PORODICA SA ADVOKATIMA PRED KAPIJOM ZADRUGE! Tražili UGOVOR na pregled: "Želimo da stanemo na put nasilju"

Aleksandrini najbliži se bunili zbog toga što se vrši nasilje nad njom

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi "Znaš li ti ko sam ja?" sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori "znamo se odavno". Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RIJALITI LUDNICA.

U "Zadruzi 4" se odigrao sukob suparnica Aleksandre Nikolić i Maje Marinković. Nakon uvreda i prepirke, došlo je i do fizičkog kontakta, a ove scene veoma su potresle članove Aleksandrine porodice.

Oni su sa advokatima tada pošli put Šimanovaca, a putujući ka imanju na kojem se snima rijaliti, obratili su se Aleksandrinim pratiocima na Instagramu putem živog uključenja.

- Uputili smo se u Šimanovce sa dva advokata... Idemo da vidimo za ovu situaciju, koja se ne dešava prvi put. Za početak, da pogledamo šta piše u ugovoru, pa ćemo na osnovu toga da pravimo strategiju - rekao je advokat u toku lajv uključenja na profilu Nikolićeve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.