DRAMA, NE SME DA GOVORI: 8 dana pred finale učesnica Parova završila u BOLNICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA, NE SME DA GOVORI: 8 dana pred finale učesnica Parova završila u BOLNICI!

Veliko finale je zakazano za 2. jul.

Učesnici najgledanijeg rijalitija "Parovi" pričaju za stolom o finalu koje je zakazano za 2. jul, no primetno je da Vesna Rivas nije bila sa ostalim stanarima vile.

Ona se u jednom trenutku pojavila, a Aleksandra Subotić koja se našla u ulozi voditeljke saopštila je da je Vesna Rivas bila u bolnici jer se osećala loše.

- Hvala produkciji i mojim Zemuncima, odmah su me sproveli, stići će terapija, ne smem puno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pričam, moram da odmaram glas što mi najteže pada. Imam laringitis akutni, bol će se otkloniti. Na to su sinoć uticali Mili i Dalila. Ona kad je izigravala da je bolesna, niko joj nije smetao. Nema razumevanja za druge. Dalila glumi bolest - rekla je Rivasova, a potom pozdravila svoje fanove i porodicu i poručila im da je za sada dobro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.