DRAMA - NAKON DALILE NA RED DOŠLA I ANELI: U Elitu ulazi devojka koja će Ahmićevu rastaviti na proste činioce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 20:15

DRAMA - NAKON DALILE NA RED DOŠLA I ANELI: U "Elitu" ulazi devojka koja će Ahmićevu rastaviti na proste činioce!

Nastaje haos!

Bivša zadrugarka Irma Sejranić odlučila je da se ponovo vrati u medije, ovog puta preko leđa Aneli Ahmić. Naime, ona je odlučila da iznese tvrdnje o životu elitne takmičarke, kao i niz uvreda na njen račun.

Preko Instagram profila, Irma je objavila otvoreno pismo Aneli, gde je izrazila svoje duboko saosećanje sa Stanijom Dobrojević, a potom najavila da će raskrinkati njen život do korena.

- Aneli ženo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa energijom kremirane veverice, od sada kreće moj rafal na tebe. Ja se izvinjavam tvom bratu, mom starom drugu, ali sad si preterala. Kadropaćenice nedoj*bana, kad pre preboli muža kako kažeš? Objasni mi? Ćutala sam, ali sada ćemo drugačije. Meni je toliko žao Stanije Dobrojević, kad su je se svezala ova j*bena dva kompleksaša, ne bi li stekli popularnost. Žao mi je što je Aneli u Eliti žrtva, a kad se setim kako me zvala dok je trudna bila, pa trudna maštala o Zadruzi. Porodična žena, o njenoj svekrvi, itd... Nemoj, pa se ne boj! Kako nema kakav učesnik da pita sva ova pitanja - napisama je Irma, a potom dodala:

- Narkomanko j*bena, tukla si se za gram belog.

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, mnogi smatraju da će Irma ući u Elitu kako bi raskrinkala Aneli.

- "Irma, uđi i raskrinkaj Aneli", "Napred Irma, ulazi u Elitu" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Irma je bila i suparnica Dalile Dragojević i isto je tako u jednoj od prethodnih sezona rijaliti formata "Zadruga" odlučila da je "postroji".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.