DRAMA KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Otpratio Anđelu sa Instagrama, pa poručio - Ne želim više da imam ništa s njom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 09:54

DRAMA KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Otpratio Anđelu sa Instagrama, pa poručio - "Ne želim više da imam ništa s njom!"

Bili su u bliskom odnosu.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nedavno su diskvalifikovani iz "Zadruge 6", a javnost i dalje ne prestaje da bruji o njima i njihovom turbulentnom odnosu.

Bivši zadrugar i Anđelin prijatelj Fran Pujas sinoć se pojavio na jednom događaju i tom prilikom otkrio da je prekinuo svaki kontakt sa Đuričićevom, iako su se lepo družili u petoj sezoni rijalitija, a čak su se pojavljivali i navodi da se Crnogorka zaljubila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u njega.

- Nismo ni u kakvim odnosima, to što su oni sad u šestoj sezoni pričali da je bila zaljubljena u mene u petoj, to mene ne zanima. Ja to nisam video a i ne zanimaju me te stvari. Bili smo prijatelji tamo, i to je to - rekao je Fran.

Da li te je ona otpratila sa Instagrama? - glasilo je pitanje.

- Nemam pojma, ja sam nju otpratio jer ne želim da imam bilo kakve veze sa ljudima iz rijalitija. Moja rijaliti karijera je završena - zaključio je Pujas.

Šira domaća javnost Frana Pujasa upoznala je kao kontroveznog učesnika "Zadruge 4", a u rijaliti je ušao sa tadašnjom devojkom Paulom Hublin. Ona je nedavno objavila da se verila za Filipa Đukića, voditelja i takođe bivšeg zadrugara, a kako je Fran podneo te vesti saznajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.