DRAMA I UŽASNA SVAĐA U BAZENU: Lepi Mića ušao u klinč sa ženom iz NARODA - optužen za bahaćenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 17:02

DRAMA I UŽASNA SVAĐA U BAZENU: Lepi Mića ušao u klinč sa ženom iz NARODA - optužen za bahaćenje!

Ovo je nečuveno!

Pevač i bivši zadrugar Lepi Mića poznat je kao neko ko se ne libi da iskaže svoje mišljenje, ponekad i bez takta. Da ga drame prate i van Bele kuće, svedoči i činjenica da je na bazenu na kom se nalazio izbila svađa, čije je on akter.

Svi se sećamo kako je pevač i bivši zadrugar Lepi Mića poznat po svojim svakodnevnim fizičkim aktivnostima u "Zadruzi" i plivanju u bazenu po svim godišnjim dobima. Mediji su uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da danas usnime zanimljivu situaciju na bazenu.

U prilog napisanom ide čitava istorija njegovog rijaliti života, u kom je i stekao poštovanje velikog dela nacije i bivših učesnika.

Nakon izlaska iz rijalitija, redovan je posetilac bazena na Tašmajdanu.

Naime, Lepi Mića se pokoškao sa jednom starijom gospođom, kojoj se nije dopalo što je pevač plivao poprečno. Počela je da ga kudi, a zatim se obratila spasiocima na bazenu.

Ne možete poprečno, da Vam kažem - rekla je gospođa Mići, a zatim se obratila spasiocima.

Zašto ga ne opomenete? Ne sme da pliva tako, meni je rečeno lično da ne sme - istakla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.