DRAMA: Evo KO je izbačen iz Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Evo KO je izbačen iz Zadruge!

Sportski pozdrav - zdravo!

Nedelja - dan koji učesnici rijalitija "Zadruga" najmanje vole jer neko od njih mora da napusti imanje.

Publika je ovoga puta morala da bira između dvoje učesnika - manekena Anđela Rankovića i Rade Kikić, devojke koje je radila kao obezbeđenje i telohranitelj poznatih ličnosti.

Anđelo je bio jedan od dvoje potrčaka, a nominovali su ga upravo ukućani u direktnom okršaju sa Sanjom Stanković. S druge strane, Radu je nominovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publika pošto je imala najmanje SMS glasova podrške.

Rada i Anđelo su se prvo borili za dupliranje glasova u igri, a igra koju je predvodio Ognjen Amidžić bila je presudna za to ko će zauvek napustiti novoizgrađeni grad.

Njih dvoje su imali za zadatak da se takmiče u igri organizovanoj  pored bazena. Poenta igre bila je da obrazom izuraju prvenstveno jednu limenku, nakon toga dve i na kraju sve tri limenke. Kako je rezultat bio nerešen, Ognjen je pročitao pismo u kom je pisalo da zbog glasova publike Rada Kikić zauvek napušta Zadrugu.

Rada je, inače, osvojila 15 odsto glasova publike, dok je njen suparnik osvojio preostalih 85 odsto, što ga je zadržalo u "Zadruzi", na oduševljenje skoro svih učesnika rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI SU SKOČILI KADA SU ČULI KO NAPUŠTA ZADRUGU: Evo ko je večeras IZBAČEN! (FOTO)

Izvor: Press, 09.Okt.2017

Zadrugari su se oprostili od ovog učesnika. . Foto: Printscreen. Prethodne večeri nominovani zadrugari bili su Anđelo Ranković i Rada Kikić, a večeras je igra koju je predvodio Ognjen Amidžić bila presudna za to ko...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.