DRAGANA MITAR VAN SEBE, OSTAJE BEZ DETETA: Usred drame sa Edom i Vladimirom oduzimaju joj dete?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA MITAR VAN SEBE, OSTAJE BEZ DETETA: Usred drame sa Edom i Vladimirom oduzimaju joj dete?

Kasno se setila !

Dragana Mitar razgovarala je sa Jelenom Pešić o njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem.

Mitrova je zatim otkrila kroz kakav haos je prošla oko starateljstva i da se boji da sada kada je njen bivši suprug vidi da se ljubi sa drugim, da će iz besa da joj uzme sina.

- Ja sam imala haos sa bivšim mužem, i tu borbu za starateljstvo, otkud ti znaš sad kad on mene vidi na TV, može usled nekog njegovog besa, opet se povrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to. I kako ću ja posle da se pravdam sa advokatima, sa svim, pa modelsica ona Sindi, ona ušla u rijaliti, i oduzeli joj dete. Ja ovde se ljubakam, cmačem i izađem napolje i šta, to mi Mića priča, da obratim pažnju na ponašanje i moral - rekla je Dragana

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.