Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA MITAR OBJAVILA PRIVATNU PREPISKU SA NADEŽDOM BILJIĆ!

Nadežda Biljić je  pretrpela fizičko nasilje, za koje tvrdi da je odgovoran njen emotivni partner Toma Panić, a podrška za pretučenu zadrugarku je stigla sa svih strana. Između ostalih, na njenu stranu je stala i Dragana Mitar, njena nekadašnja cimerka sa imanja u Šimanovcima. Zvezda rijalitija “Zadruga 2” je prvobitno uputila javnu podršku Biljićevoj rečima: The post DRAGANA MITAR OBJAVILA PRIVATNU PREPISKU SA NADEŽDOM BILJIĆ! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SLOBA RADANOVIĆ UPUTIO JEZIVU PORUKU TOMI PANIĆU ZBOG NADEŽDE BILJIĆ!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019

Glavna tema javnosti u toku današnjeg dana je, nažalost, Nadežda Biljić, i to nimalo lepim povodom. Naime, pevačicu je pretukao emotivni partner Toma Panić, a ubrzo su potresne fotografije i snimci obišli društvene mreže. Ovim povodom se obratio i Sloba Radanović, nekadašnji cimer spomenutog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.