DRAGANA MIRKOVIĆ SE OBRATILA DUŠKU TOŠIĆU! Jelenina je DOBRA drugarica, ali je ovo MORALA DA URADI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 22:40

DRAGANA MIRKOVIĆ SE OBRATILA DUŠKU TOŠIĆU! Jelenina je DOBRA drugarica, ali je ovo MORALA DA URADI! (FOTO)

Da li će joj Karleuša ovo zameriti?

Pop pevačica Jelena Karleuša, usred skandala u kome se našla kada je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje, napustila je Srbiju i otišla u Dubai.

Jelena je s razlogom otišla baš tamo, jer je imala mesecima unapred zakazan koncert, koji je upravo u toku (atmosferu sa koncerta, pogledajte OVDE).

Za to vreme, njen muž otišao je u rodni Zrenjanin, gde je proslavio rođendan.

Organizovao je večeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u jednom restoranu, gde je okupio najbliže prijatelje, porodicu i kolege, sa kojima se provodio do kasno na noć.

Duško je objavio fotografije i snimke sa rođendana, a u komentarima su mu čestitali brojni poznati. Među njima je i Jelenina dobra prijateljica, pevačica Dragana Mirković.

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Dragana je ostavila puno emotikona torte i šampanjca i time mu čestitala dan rođenja.

Tošić nije odgovorio na njen komentar, ali je lajkovao.

Da li će Karleušu naljutiti što su njene prijateljice i dalje u kontaktu sa njenim mužem, koji trenutno ima zabranu prilaska Jeleni, ostaje da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.