DRAGAN MARINKOVIĆ MACA SKINUT S PINKA!

Izvor: Kurir, 13.Nov.2010, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGAN MARINKOVIĆ MACA SKINUT S PINKA!

„Mjau šou“ autora i voditelja Dragana Marinkovića, koji je emitovan petkom u 23 sata na Pinku, skinut je s programa, a autor o tome nije obavešten! - Zar već? Bilo je govora o tome, ali nisam očekivao da će se to tako brzo desiti. Ne znam koji će biti novi termin, sada sam u Sarajevu, a vama hvala što ste mi javili -

„Mjau šou“ autora i voditelja Dragana Marinkovića, koji je emitovan petkom u 23 sata na Pinku, skinut je s programa, a autor o tome nije obavešten!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Zar već? Bilo je govora o tome, ali nisam očekivao da će se to tako brzo desiti. Ne znam koji će biti novi termin, sada sam u Sarajevu, a vama hvala što ste mi javili - rekao nam je zbunjeni Maca.

Za razliku od njega, Tatjana Vojtehovski imala je spreman odgovor.

- Traži se novi termin. Emisija je skinuta zbog „Farme“ i kasnih noćnih uključenja. Pretpostavljam da je Maca obavešten, mada nije u opisu mog posla da ja to činim - izjavila je za Kurir PR menadžerka TV Pink.

(V. Đ.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.