DOŽIVEO SRČANI UDAR! Drama u porodici zadrugara - prevezen u HITNU, on još uvek ništa NE ZNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 23:24

DOŽIVEO SRČANI UDAR! Drama u porodici zadrugara - prevezen u HITNU, on još uvek ništa NE ZNA

Sestra saopštila trenutno stanje

U toku emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, voditeljski dvojac Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda razgovarali su sa sestrom Dina Dizdarevića, Dijanom Musić.

Za početak, njegova sestra je prokomentarisala učešće njenog brata Dina.

- Trenutno mi je jako teško, poželala sam ga. Patimo, ali neka ga, nek izdrži još. Ja sam zadovoljna i nije nas obrukao ni jednim postupkom, ali mu zameram što nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktivniji. Verujem da mu to nije novo, znao bi on i da odgovori i sve - rekla je Dijana.

Dijana je otkrila šta misli o tome što njenog brata nazivaju "ljigavim".

- Nije on stvarno takav, nije što je moj brat, nego što nije takav, samo su njegovi postupci to pokazali... Nema devojke za njega tamo i on nije emocijalno načisto, zbog bivše. Ne čeka ga, ali je nije preboleo u jednu ruku, što je bio i razlog njegovog ulaska - rekla je Dijana, pa prokomentarisala napad Marka Osmakčića na Dina.

- Osesćala sam se užasno i plakala sam danima. Par puta sam pokušala da premotam video, ali me je muž sprečio. Tati se slošilo, vozili smo ga u hitnu. Imao je manji srčani udar zbog Osmakčića - rekla je sestra Dina Dizdarevića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.