DOŽIVEO POVREDU UOČI NASTUPA: Popularnom pevaču ukazana lekarska pomoć, noga mu u zavojima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 22:50

DOŽIVEO POVREDU UOČI NASTUPA: Popularnom pevaču ukazana lekarska pomoć, noga mu u zavojima (FOTO)

Ovome se niko nije nadao...

U toku je Music Week festival koji je upriličen na Ušću, a naša ekipa portala Srbija Danas je na licu mesta, kako bi ispratila najveći muzički događaj ovog meseca.

Heni je jedan od izvođača koji će nastupati na pomenutom festivalu, ali prilikom razgovora sa nama, uočen je jedan neočekivani detalj na njegovoj nozi, tačnije na njegovom zglobu.

- Bio sam na nastupu sa Breskvicom i Popovom, a na nastupu sam skočio nezgodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nogu, iskrivio sam se i pao sam... Povredio se... Mislim da mi neće smetati, popio sam lek i mama mi je zavila nogu, ona je medicinska sestra tako da sam ipak spreman. Imam i druge patuike i autfit, biće mi dosta udobnije - rekao je Heni, vidno ushićen za naš portal.

Izjavio je popularni pevač, inače miljenik mlađih generacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.