DOŽIVEO ISTU SUDBINU KAO ZVEZDAN - Stefan Karić u očaju vrišti: Osuđen zbog prošlosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 07:19

DOŽIVEO ISTU SUDBINU KAO ZVEZDAN - Stefan Karić u očaju vrišti: Osuđen zbog prošlosti

"Što mi se uopšte javio".

Mnogobrojni zadrugari su započeli karijere tiktokera. Iako je na ovoj kineskoj društvenoj mreži i dalje najpopularnija Dalila Dragojević, i mnogi drugi bivši zadrugari ulaze u tzv. lajvove preko kojih zarađuju od svojih obožavaoca koji šalju "giftove".

Ovih dana je aktivan i Stefan Karić, koji je nedavno izašao iz pritvora nakon što je, navodno, pretukao Natašu Šaviju.

Ipak, na ovoj društvenoj mreži ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponizio jedan poznati tiktoker.

Naime, poznati tiktoker Maćedonija je ušao sa Karićem u takozvani lajv meč, da bi vrlo brzo prekinuo okršaj, blokirao Stefana i istakao kako ne sarađuje sa rijaliti učesnicima. Stoga je osudio Karića zbog njegove rijaliti prošlosti.

Karića je to toliko pogodilo da je počeo da viče, vrišti i psuje.

- On je retard! Šta mi se uopšte javio? Ako ti se ne dopadam, blokiraj me i ćao. On je mene zvao, bili smo pre top. Ne znam šta je ovo - divljao je Karić.

- Ne otkrivaj, ljudi snimaju - upozorila ga je neka devojka.

- Ma, nek me snimaju. On je smrad - vikao je Karić.

Inače, tiktoker Maćedonija je istu stvar uradio i Zvezdanu Slavniću. Ipak, Mokin sin je čitavu situaciju podneo mirnije i dostojanstvenije, te nije napravio scenu kao Karić.

Kako je Stefan bio iznerviran pogledajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.