DOŽIVELA SAM ISTO ŠTO I ANA! PREVARA I IZDAJA! Zorica Marković se slomila pred milionima Nikada mu nisam oprostila

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 19:51

"DOŽIVELA SAM ISTO ŠTO I ANA! PREVARA I IZDAJA!" Zorica Marković se slomila pred milionima "Nikada mu nisam oprostila"

Ista sudbina ju je zadesila!

Pevačica i zadrugarka Zorica Marković gostovala je u emisiji "Magazin in", pa je tom prilikom govorila o svom druženju sa Anom Ćurčić sa kojom je preko noći postala najbolji prijatelj, a razlog tome je što se poistovetila sa njenom situacijom sa Zvezdanom Slavnićem, pa otkrila da je doživela istu sudbinu kao Ćurčićeva.

- Odnos sa Anom se desio spontano. U tim teškim trenucima ja nisam mogla da joj okrenem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leđa. Razumem je, zato što sma prošla kroz slično iskustvo, kao i veliki broj drugih žena. To je ženska solidarnost. I ja sam doživela i prevaru i izdaju od strane svog supruga. Nikada mu to nisam oprostila - rekla je Zorica i dodala:

- Ja sam sa Zvezdanom bila u drugarskom odnosu. Komentarisali smo situacije u kući kao dva drugara. Pričali smo o tome koje su devojke najbolje u rijalitiju. Oko njega se već vrtelo nekoliko devojaka. One su se bukvalno takmičile koju će narednu da odabere - zaključila je Zorica i rekla da se sve žene u Zadruzi ponašaju nedolično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.