DOŽIVELA NERVNI SLOM? Tara IZBEZUMLJENA: Nakon RASKIDA, Mateja PREKRŠIO DOGOVOR i uradio OVO na NJENE OČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŽIVELA NERVNI SLOM? Tara IZBEZUMLJENA: Nakon RASKIDA, Mateja PREKRŠIO DOGOVOR i uradio OVO na NJENE OČI

Ne može da veruje!

Prošle noći za vreme proslave, Mateja Matijević je raskinuo sa Tarom Simov. Ona to nije podnela baš najbolje, pa je histerisala, celoj kući se jadala kako joj je teško.

Danas za vreme zadatka Velikog šefa, ona je u suzama podelila sa Mirkom Gavrićem da je njen sada bivši dečko prekršio glavno pravilo i dogovor koji su imali, a to je da ni jedno, a ni drugo, ne ulaze u toalet, ako je već neko u njemu.

- Prekršio je naš ozbiljan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovor, on ne sme da ulazi, ako nekog ima, a ni ja, ja sam sinoć sačekala da Kendi zaspi da bih se presvukla, a danas sam ga videla kako ulazi i p*ša dok je Marijana unutra i videla sam ga kako ulazi opet dok je Kemez unutra - šaputala je Simova Gavriću.

- Pa uradi i ti isto - savetovao ju je Mirko.

- Neću da teram inat, a ako on to radi iz inata, neću da pravim dupli inat, ne mogu da verujem - bila je u šoku Tara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.