DOVELA JE U PREDINFARKTNO STANJE... Pevačica se prisetila DETINJSTVA! Ovaj DETALJ ŽIVOTA sigurno ne znate

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 20:42

DOVELA JE U PREDINFARKTNO STANJE... Pevačica se prisetila DETINJSTVA! Ovaj DETALJ ŽIVOTA sigurno ne znate

"Mi smo samo bili deca koja su bila malo življa..."

Pevačica Sanja Đorđević otkrila je da je tokom odrastanja u Sarajevu bila prava buntovnica i da je često kontrirala roditeljima.

- Bila sam zaista nemirna i kod mene opcija "ne" nije postojala - izjavila je Sanja u emisiji "Grand magazin".

Sanja je priznala da je znala da se potuče braneći sestre i drugare, a koliko je bila nemirna svedoči i to što je jednom prililkom pobegla iz škole i bežeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od nastavnice popela se na drvo.

Објава коју дели Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial)

- Nešto sam se iznervirala i popela sam se na najveće drvo. I žena kad me je videla doživela je predinfarktno stanje - prisetila se Sanja i otkrila da je bila pravi vrag, ali da je vremenom uspela da kontroliše i smiri višak energije.

- Mi smo samo bili deca koja su bila malo življa, ali smo jako poštovali roditelji i porodica nam je bila svetinja. Srećna sam što sam odrasla u tom vremenu i u takvoj sredini - izjavila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.