DOSTA PONIŽAVANJA! Zadrugari, sram vas bilo! Ovo NIKO ne radi u emisiji, osim NJIH! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 07:50

DOSTA PONIŽAVANJA! Zadrugari, sram vas bilo! Ovo NIKO ne radi u emisiji, osim NJIH! (VIDEO)

Nije u redu.

Voditeljka Dušica Jakovljević je sinoć najavila još jedno uključenje u emisiji "Zadruga - Narod pita". Gledateljka se složila sa gospođom koja se uključila pre nje, da bivši zadrugari ne poštuju publiku kada koriste mobilni telefon tokom emisije.

- Samo gledaju mobilne, i ignorišu nas koji čekamo satima da se uključimo. To je nepoštovanje nas! Htela sam da prokomentarišem Draganu, ali pošto je i prethodnoj gospođi mahnula i rekla da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << flegma, ne želim da me vređa. Mnogi nas vređaju. Želim Eda da pitam zašto stalno brani Draganu i da li bi je ponosno poveo u Pazar i šetao sa njom? Žene u kući nisu mogle da podnesu da budu ostavljene, a nije ih sramota da kleče i mole za ljubav - pitala je gledateljka.

- Gde ponos dođe po svoje, tu ljubav kofere pakuje. Ja je ne vodim drugima da je gledaju. Ja ne branim nju, nego svoj odabir. Nije ona trofej, ja sam dovoljno trofeja prošetao. Da je bilo sve kako treba, da, ponosno bih, ali nije bilo - rekao je Fetić.

- Moj Beograd je za mene Beograd. Znam da ljudi dolaze u Beograd, ali da idu... Ja nisam ker da me neko šeta - ubacila se Dragana, koja se pobunila zbog održavanja veze na daljinu i zbog toga što je Edo hteo da ona pređe u Novi Pazar, a nije hteo da se preseli u Beograd.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.