DOSTA LUNE I NJENOG PRLJAVOG VEŠA, PORODICE, BRODOLOMA...! Đoganijeva objavila da se POVLAČI iz medija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 20:00

"DOSTA LUNE I NJENOG PRLJAVOG VEŠA, PORODICE, BRODOLOMA...!" Đoganijeva objavila da se POVLAČI iz medija

"Vreme je da se uozbiljim, da budem jedna zrela žena..."

Luna Đogani i Marko Miljković su nedavno otkrili da će postati roditelji, te se ta vest širila po portalima, kao i izjave njihovih najbližih i porodice.

Luna je svima objavila da je najsrećnija što će postati majka, a danas se oglasila na svom Instagram storiju, kako bi obavestila sve da se povlači iz skandala i medija:

- Od mene dosta. Dosta Lune i njenog prljavog veša, porodice, brodoloma. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tako da je vreme da se uozbiljim, da budem jedna zrela žena i sutra majka i da vodim neki svoj život svoj mir i da malo povučem ručnu što se tiče skandala i javnog života - rekla je Luna Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DOSTA LUNE I NJENOG PRLJAVOG VEŠA, PORODICE, BRODOLOMA" O ovome će se pričati! Đoganijeva se POVLAČI iz javnog života

Izvor: Blic, 26.Okt.2020

Luna Đogani otkrila je detalje koji su vezani za njenu trudnoću, pa istakla da je dosta iznošenja prljavog veša, i da je vreme da se uozbilji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.