DOŠLO JE VREME... Nakon NAPUŠTANJA ZADRUGE nastao DRASTIČNI PREOKRET - evo koga je ZAVOLEO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DOŠLO JE VREME..." Nakon NAPUŠTANJA ZADRUGE nastao DRASTIČNI PREOKRET - evo koga je ZAVOLEO (FOTO)

Da li će ostati pri ovom stavu?

Rade Lazić, bivši takmičar rijaliti programa "Zadruga 3", iako više nije u Imaginarijumu, ne povlači se sa javne scene. Naime, on je za naš portal Srbija Danas, progovorio o odnosu sa Marijanom Zonjić, sa kojim je raskinuo ljubavnu vezu nakon napuštanja Bele kuće, pa je blokiran na društvenoj mreži, na šta je imao žestok komentar. Pogledajte OVDE.

A post shared by 🆃🅴č🅰 🅸🆉 🅱🅴č🅰 (@rade_lazic_official) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jun 21, 2019 at 12:32pm PDT

Rade, poznati i kao "Teča iz Beča" je na svom Instagramu šokirao sve svoje pratioce odlukom koju je doneo:

- Došlo vreme kada se pare zavole, a ljudi potroše, a trebalo bi biti obrnuto... - napisao je Lazić na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.