DOŠLO JE DO NESUGLASICA Oglasio se brat Vladimira Tomovića, a evo šta je rekao za Minu Vrbaški

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 00:21

"DOŠLO JE DO NESUGLASICA" Oglasio se brat Vladimira Tomovića, a evo šta je rekao za Minu Vrbaški

"Nema nikakvih emocija i ubeđen sam da neće biti..."

Vladimir Tomović, jedan od učesnika "Zadruge 4" i u ovoj sezoni ima turbulentne odnose i zanimljive priče.

Njegovo prijateljstvo s Alenom Hadrovićem poslednjih dana je na klimavim nogama.

A post shared by Владимир Томовић (@vladimirtomovicofficial)

Vladimir je prećutao svoje pravo mišljenje o Alenovoj vezi sa Majom Marković, zbog drugarstva, pa se tim povodom oglasio Vladan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomović, Vladimirov brat, i izneo svoj stav.

- Što se Alena tiče, Vladimir verovatno neće da kaže svoje mišljenje, da ih ne bi povredio njegovim izlaganjem. Mislim da mu je Alen pravi prijatelj, samo što je Vladimir zamerio njemu, jer uskače uvek za njih da ih brani, a to niko ne radi za njega. Mislim da je tu došlo do nesuglasica, ali da mu je Alen pravi prijatelj. Za Vladimira niko ne staje, iako on može sam da se brani. Mislim da je Alen dobar momak i da su dobri drugovi - kaže Vladan.

A post shared by A L E N H A D R O V I C (@alenhadrovic_official)

Vladimir Tomović je u danima za nama rekao i kako mu je jedan poljubac sa Minom Vrbaški dovoljan kako bi mu se vratile emocije prema ovoj zadrugarki. Zbog toga mnogi stanari Bele kuće misle da su se tu ponovo rodile strasti.

Vladan je prokomentarisao ovaj odnos, kao i da li postoji šansa da se njegov brat Vladimir pomiri s Minom. Međutim, nije imao tako lepo mišljenje o Vrbaškoj.

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

- Što se tiče Mine i tih emocija, nema nikakvih emocija i ubeđen sam da neće biti nikakvih emocija više. Tu devojku ne bih komentarisao - rekao je Vladimirov brat Vladan.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.